Karkkila 5.1.2019

Karkkilan suden hallussapitäjänainen pyytää näillä 5.1.2019 nauhoitetuilla äänitteillä keskustelun toista osapuolta kertomaan poliisille loppilaiskasvattajan ”sudenhankinta-aikeista” ja mahdollisista hankkimisreiteistä, jotta ei näyttäisi siltä että hän yrittää lavastaa loppilaiskasvattajaa.

Vapaasti suomennettu osa sanomisista, nauhalla alkuperäinen englanniksi.

 ”He kysyivät tietäisinkö minä mistä hän olisi saanut eläimet ja annoin pari nimeä joista uskon että he ovat pentuvälittäjiä tai jotain sellaisia Venäjällä mutta kuten sanoin en tiedä tarkkaa henkilöä joten.. luulen että se ehkä auttaisi, umm.. en tiedä haluatko sekaantua, antaisit tavallaan jonkunlaisen todistuksen että hän on kysellyt sinulta kontakteja saada susia, koska se tavallaan ottaisi, miten sen ilmaisisi, jonkin verran painetta pois minulta, että tämä ei näytä vain siltä että yritän lavastaa L:n tai sellaista. Että se ei ole vain minulta. R tukee minua suden osalta, tiedäthän, mutta olen vain vähän huolestunut. Koska se on Suomen poliisi ja he eivät oikeastaan tiedä mitä tekevät.”

”Joo anna vain heille puhelinnumeroni.”

”Okei, kun he saapuvat. Luulen että pääasia olisi, ei keskittyä siihen mitä täällä on meneillään nyt, vaan keskittyä asioihin joita olet kuullut tai mitä kontakteja hänellä saattaisi olla.”

”Voin kertoa heille kaiken minkä tiedän mistä saa sudenpentuja.”

”Se olisi hienoa. Mainitsin jo tämän naisen Mila, mutta se auttaisi että muut ihmiset myös tavallaan tukisivat minua tässä, katsotaan nyt.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *